ГЕРБ-Съединение номинира кандидати за евродепутати (снимки) - plovdiv.utre.bg

ГЕРБ-Съединение номинира кандидати за евродепутати (снимки)

16 февруари 2019, 18:07 | plovdivutre
  • Снимка:
    ПП ГЕРБ

  • Снимка:
    ПП ГЕРБ

  • Снимка:
    ПП ГЕРБ

Имаме всички предпоставки да бъдем първа политическа сила на тези избори, каза Евелина Апостолова

Общинската организация на ГЕРБ-Съединение проведе номинационно събрание за издигане на кандидати за членове на Европейския парламент. На него присъства народният представител и председател на Комисията по отбрана ген.Константин Попов, областният ръководител на ЖЕГРБ-Евелина Апостолова, кметът на Съединение Атанас Балкански. Събранието беше водено от общинският ръководител Петя Червенакова.

"Евроизборите, които предстоят, ще са лакмусът за разположението на политическите сили у нас и настроенията на хората. Властта ще остане стабилна, ако ние от ГЕРБ стигнем до гражданите с ясни и точни послания. Хората трява да разберат, че Европа, евроибзорите и евродепутатите са важни за всички нас. Промените се случват и във вашата община. Имате чудесна гимназия, правят се спортни площадки, спортни салони, асфалтират се пътища. Всичко, което се случва в общините, в България, става с пари от Европейския съюзЧ. Това каза ген. Попов по време на събранието. Той допълни, че е необходима пълна мобилизация на структурите, не защото за ГЕРБ спечелването на изборите е самоцел, а защото опозицията няма потенциал да осигури сигурност и стабилност в страната. Правителството на Бойко Борисов изпълнява поетите ангажименти и промените ще продължат само при убедителна победа на ГЕРБ, категоричен бе генерал Попов.

"Имаме всички предпоставки да бъдем първа политическа сила на тези избори, каза и Евелина Апостолова. Просто активно трябва да се противопоставяме на фалшивите новини, които са ежедневие и в близък контакт да обясняваме на хората истината. Парите от Европа преобразиха нашите общини, няма населено място без реализирани проекти, но за да продължи промяната, ГЕРБ трябва да спечели тези избори, подчерта Апостолова. След тези думи общинската организация пристъпи към номинации за кандитати за депутати в Европейския паламент.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета