D2 с национално клубно турне - plovdiv.utre.bg

D2 с национално клубно турне

14 февруари 2019, 10:00 | plovdivutre
  • Снимка:
    D2

    Първата спирка е Пловдив

Първият концерт е в Деня на любовта

Само дни след официалната премиера на новото си парче „Марс“, D2 започват национално клубно турне, което ще протече през февруари, март, и април, в повече от 20 български града.
Турнето започва днес, 14 февруари и първата спирка от него е Пловдив, Club Download.
Всички почитатели на хубавата рок музика, които искат да видят и чуят D2 на живо на някой от концертите в турнето им, ще имат възможността да чуят и новата песен на групата – „Марс“.
“На турнето ще представяме новото парче „Марс“ на живо и визуално с цялата енергия и космически саунд, които то носи. Всички наши фенове да очакват най-яките хитове на D2 в комбинация с много настроение за яко парти“, споделя бас китаристът на групата Александър Обретенов.
„Марс“ е по музика и аранжимент на D2, a текстът е създаден от Руши Видинлиев, с когото групата работи и по предишния си сингъл „Егоист”. Песента е записана през лятото на 2018 г., а клипът е заснет през есента, след като вокалистът на групата  Деян Каменов-Дидо стана победител в риалити шоуто „Фермата“. Видеоклипът към „Марс“ е дело на режисьора Валери Милев.
За концертите от турнето, музикантите от групата са подготвили сет лист с едни от най-харесваните песни на групата, между които: „100 години”, „Sex&Лъжи&Музика“, „И пак вали“, „Егоист“, “Ледено момиче“, „Нямаше кой да ни каже“, „Аз и Ти“, „Тук и Сега“, „Две следи“, „Не мога да спра да те обичам“.
Националното клубно турне на D2 ще премине в първата си половина  през следните градове, предстои да бъдат обявени още дати:
14 февруари: Пловдив - Rock Bar Download
16 февруари: Пампорово - The Pub
22 февруари: Русе - Max Club
23 февруари: Плевен - Galaxy Bowling Club
2 март: Боровец -After Eleven Night Club
8 март: Бургас - Alive Bar
9 март: Ямбол - American Live Music
15 март: Стара Загора - II Mondo Bar
16 март:  Габрово - Face 2 Face Club
22 март:  Благоевград - Club UndergroundКоментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета