Украсяват коледно дръвче на стълбите на Каменица /снимки/ - plovdiv.utre.bg

Украсяват коледно дръвче на стълбите на Каменица /снимки/

05 декември 2018, 15:00 | plovdivutre
 • Снимка:
  Община Пловдив

  Включете се и вие!

 • Снимка:
  Община Пловдив

 • Снимка:
  Община Пловдив

 • Снимка:
  Община Пловдив

 • Снимка:
  Община Пловдив

От днес всеки може да се включи в украсяването

Дирекция „Култура и културно наследство“ на община Пловдив с удоволствие и много настроение се присъедини към инициативата за украсяване на Коледно дръвче на стълбите на Каменица. Докато служители на дирекцията окичваха дървото, в съседство гражданка, а преди нея и семейство също поставиха своята украса, като доказателство, че „доброто също е заразно“.

Припомняме, че от днес всеки може да се включи в украсяването. Двадесет и пет малки смърча в саксии са разположени на стълбите на „Каменица“ и всеки, който иска може да се включи в инициативата на Община Пловдив и фондация „Пловдив 2019″ и да окичи с коледна украса избрано от него дърво. Дръвчетата са високи от 1,50 до 1,80 метра и са отгледани в разсадника на „Градини и паркове“. През януари смърчовете ще бъдат посадени в някой от градските паркове.

„Бъдете здрави Вие и Вашите семейства, уважаеми пловдивчани! Нека да си пожелаем да бъдат светли празниците ни, да бъдат честити дните ни, да се сбъднат всички наши желания!

И нека всяко добро дело, с което се захванем, се увенчае с успех! Включете се и Вие и украсете Коледно дърво! Така празникът ще е още по- красив. И защото ЗАЕДНО можем да правим своите малки стъпки, градът ни да бъде още по-прекрасен! Пловдив заслужава“, призовават служителите на дирекцията, които са сигурни, че примерът им ще бъде последван от още много пловдивчани, които обичат своя град.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета