Мениджъри от цял свят споделят иновативни управленски практики - plovdiv.utre.bg

Мениджъри от цял свят споделят иновативни управленски практики

23 ноември 2018, 09:00 | plovdivutre
  • Снимка:
    BTL Industries

    Събитието е на 23 и 24 ноември

Двудневна конференция ще се проведе в Пловдив

Иновативните бизнес подходи и успешните управленски практики ще бъдат във фокуса на двудневната конференция „Reinventing Organizations: Management Practices for Success“. Събитието ще се проведе на 23 и 24 ноември в Пловдив, а програмата му ще предложи интересни лекции, уъркшопи и дискусии. В конференцията ще участват мениджъри от цял свят, които ще споделят ценен опит и ще дискутират важни въпроси, свързани със съвременната бизнес среда.
В контекста на глобализирането на пазарите, дигитализацията, все по-засилващата се конкуренция и лесния достъп до информация традиционните подходи се оказват недостатъчно ефективни. Затова конференцията „Reinventing Organizations: Management Practices for Success“ ще предложи нови успешни управленски практики. Лекторите на събитието са лидери и практици от различни области, които ще насочат вниманието на участниците към теми като лидерство, ангажираност на служителите, дигитализация и други.
Организатор на конференцията „Reinventing Organizations: Management Practices for Success“ е STOOS Network България – неправителствена организация, която чрез споделяне на знания и опит помага на компаниите да се справят успешно с предизвикателствата на динамичната бизнес среда. Събитието се осъществява с подкрепата на BTL Industries – един от топ производителите на медицинска апаратура в световен мащаб. Компанията, чието производство се намира в Пловдив, следва иновативен и гъвкав модел на работа, който изцяло отговаря на изискванията на съвременната бизнес среда.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета