Да подадем ръка и да сбъднем мечта за дете - plovdiv.utre.bg

Да подадем ръка и да сбъднем мечта за дете

06 ноември 2018, 12:08 | plovdivutre
  • Снимка:
    ПКИ

    Събитието е в 18 часа

Благотворителен бал "Аз и Ти сбъдваме мечта“ ще се състои в Пловдив

Благотворителен бал под надслов „ Аз и Ти Сбъдваме мечта“ в подкрепа на двойки с репродуктивни проблеми, ще се проведе днес от 18:00 часа в Новотел Пловдив. Събитието се организира от Фондация „Мечта за дете“, телевизионната и радиожурналистка Стефи Стаменова и народната певица, покорила Гинес – Смиляна Захариева, с подкрепата на Пловдивския  културен институт.
Със специално участие в благотворителния бал се включват Мичо Димитров - дългогодишен концертмайстор в Холандската филхармония и носител на приза Музикант на годината за 2014 г., както и певците Галияна Арсова, Илко и Бонимир Бонев. На сцената ще се качат още Детската вокална формация “Омайниче”, Балетно студио "Малките ангели", както и най-голямото училище за хип-хоп танци The Center.
За гостите на събитието са предвидени томбола и прекрасни изненади.
Кувертът в Благотворителния бал е  60 лв., като половината от сумата ще бъде разпределена между двойки, нуждаещи се от ин-витро процедура.
Дарения към каузата могат да се изпращат и по банкова  сметка на Фондация "Мечта за Дете" - IBAN BG92STSA93000025382170Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета