Концертът на Графа на Античния театър ще бъде филмиран - plovdiv.utre.bg

Концертът на Графа на Античния театър ще бъде филмиран

11 май 2018, 14:36 | plovdivutre.bg
  • Снимка:
    Община Пловдив

Античния театър в Пловдив е място със специална енергия

Владимир Ампов - Графа и екипът му подготвят запомнящо се шоу, което ще се състои на 31 май в Античeн театър в Пловдив. С концерта любимият изпълнител открива националното си турне. То ще премине през Бургас (Летен театър, 4 юни), Варна (Летен театър, 5 юни) и ще завърши с два концерта в зала 1 на НДК в София (27 и 28 ноември).
На 31 май пловдивската публика ще се наслади на премиерното представяне на шоуто Графа за 2018 година. От няколко месеца екип от специалисти разработва новата концепция за сцената, осветлението и мултимедиата.
“Античния театър в Пловдив е място със специална енергия.“ - споделя Влади Ампов – „Публиката там е невероятна, още си спомням емоцията от предишния концерт. Много искам и съм сигурен, че ще надградим миналогодишното шоу.. Решихме да включим 3D Mapping и още няколко тайни акцента в програмата. Няма да издавам всичко, но подготовката е сериозна. За екипа ни е предизвикателство да филмира продукция, която ще се състои на толкова красиво и уникално място.”
Репетициите за турнето вече започнаха, а музикантите, с които Графа ще се появи на сцената са Борислав Бояджиев, Краси Тодоров, Мирослав Иванов, Венци Трифонов, Александър Обретенов, Васил Крумов и LaTiDa.
Билети за концертите все още са налични в мрежата на Ивентим и в билетните центрове в съответния град.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета