Деца свирят за деца в Международния ден на хората със синдром на Даун - plovdiv.utre.bg

Деца свирят за деца в Международния ден на хората със синдром на Даун

21 март 2018, 07:59 | plovdivutre.bg
  • Снимка:
    Сдружението на родителите на деца със синдром на Даун

Участие в благотворителния концерт ще вземат деца, които ще зарадват своите връстници и всички, които посетят събитието с изпълнения на класически произведения

За да отбележат Международния ден на хората със синдром на Даун, Музикална фондация Консонанс и Сдружението на родителите на деца със синдром на Даун организират благотворителен концерт, на който канят пловдивчани.

Музикално събитие ще се състои на 21-ви март 2018 г. в Историческия музей на гр. Пловдив, а началото е от 18.30 часа.

На 21-ви март светът отбелязва Международния ден на хората със синдром на Даун. Нека на този ден всички да се озарим от усмивките на Слънчевите деца, които са част от нашите семейства.

Всички деца са еднакви и всички се нуждаят от обич и подкрепа! Нека подкрепим хората със синдром на Даун и нека направим този ден незабравим.

Участие в благотворителния концерт ще вземат деца, които ще зарадват своите връстници и всички, които посетят събитието с изпълнения на класически произведения.

Младите виртуози Павела Занева, Ивайло Василев, Ана-Мария Узунова, Сион Найман, Теодора Маркова, Теодора Занева, Борис Узунов, Теодор Пазов и Петър Дюлгеров ще изпълнят класически произведения от П. Христосков, Ференц Лист, Фредерик Шопен, Хайдн-Попер, Лудвиг ван Бетовен и Роберт Шуман.

Музикалното благотворително събитие се провежда под патронажа на почетния консул на Германия в Пловдив - д-р Мариана Чолакова.

Музикална фондация Консонанс http://fconsonance.com/ и Сдружението на родителите на деца със синдром на Даун са подготвили още много изненади за гостите на благотворителното събитие.

Цена на билет: 5 лв.

Всеки, който иска, може да направи дарение по сметката на Сдружението на родителите на деца със синдром на Даун http://downsyndrome.bg.

Сметката на Сдружението е:

УниКредит Булбанк

Номер на сметката:

BIC: UNCRBGSF IBAN: BG20UNCR70001521404649

БЕЗ ВНОСНА ТАКСА в клоновете на банката в цялата страна

Датата е 21-ви март, в Историческия музей в Пловдив от 18.30 часа.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета