Осем нови заглавия в Панорама на българското кино - plovdiv.utre.bg

Осем нови заглавия в Панорама на българското кино

24 февруари 2018, 10:16 | plovdivutre.bg
  • Снимка:
    Lucky Дом на киното

7 от впечатляващите български заглавия, които пълниха салоните в последните месеци ще изпълнят програмата на арт-киното на Пловдив

Специална селекция от най-новите български филми, излезли послединте месеци, предлага LUCKY Дом на киното в идната седмица. 7 от впечатляващите български заглавия, които пълниха салоните в последните месеци ще изпълнят програмата на арт-киното на Пловдив в следващата седмица. Освен тях, в събота предстои и специален открит урок с режисьорите Петър Вълчанов и Кристина Грозева, както и прожекция на техния филм „Слава“.

Премиерното заглавие за тази седмица е новият български „Привличане“. Романтичната комедия разказва за младата учителка по история Лора (Яна Маринова), която се бори за директорски пост с амбициозна и коварна колежка, изиграна от Койна Русева. Във филма има и много танци, което се превръща в запазена марка на Яна Маринова. На екрана са събрани плеяда от български артисти, сред които Башар Рахал, Луиза Григорова, Владо Пенев и други.

През идната кино-седмица в LUCKY Дом на киното ще може да гледаме отново и „Вездесъщият“, който ни замисли за тайните и нахлуването в личния живот в края на миналата година. В програмата са включени и актуалните заглавия „Посоки“, „Дъвка за балончета“, „Възвишение“, „Нокаут или всичко, което тя написа“ и детската история „Лили рибката“.

В събота, 24 февруари, от 16:30 часа ще се проведе и майсторски клас с Петър Вълчанов и Кристина Грозева – режисьорите на „Урок“ и „Слава“. Те ще говорят пред публика на тема „Работата на режисьора с актьора“. В 19 часа предстои и прожекция на по-новия им филм „Слава“, след което те ще бъдат на разположение за въпроси от гостите.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета