Под мотото „Изберете своя танц“ започва безплатна танцова седмица в Пловдив - plovdiv.utre.bg

Под мотото „Изберете своя танц“ започва безплатна танцова седмица в Пловдив

19 февруари 2018, 08:20 | plovdivutre.bg
  • Снимка:
    Община Пловдив

Елате да потанцувате, да погледате или просто да получите повече информация за предлаганите класове в училището

Популярното танцово училище Dance Station Plovdiv стартира „Седмица на отворените врати“ с две кампании, насочени към възрастни и деца по случай 4-ия рожден ден на центъра.

В рамките на цяла една седмица от 21-ви до 28-ми февруари, малки и големи ще могат да се забавляват с професионалните танцьори и преподаватели на Dance Station – най-модерното място за танци. Всички желаещи да посетят залите на Dance Station Plovdiv, намиращи се на четвъртия етаж в Дома на културата „Борис Христов“, могат напълно безплатно да се включат в уроците, предлагани в училището. „Елате да потанцувате, да погледате или просто да получите повече информация за предлаганите класове в училището“, призовават преподавателите, голямата част от които са национално известни с участията си в десетки танцови спектакли, телевизионни риалити формати и фестивали.
„Първото посещение във всеки различен стил е безплатно за всички нови клиенти и в края на часа, aко си харесате танц можете да си закупите абонаментна карта с 10% отстъпка. Имате възможността в рамките на седмицата да посетите всички стилове, които предлагаме и да изберете най-подходящия за вас. Разбира се, нашите преподаватели, носители на различни танцови награди ще ви помогнат да изберете вашия танц. Безплатното посещение и отстъпката важат за нови клиенти и само ако се закупи в рамките на седмицата на отворени врати“ разказват още от Dance Station. В седемте дни от 21 до 28 февруари, желаещите Възрастни ( над 16 години ) могат да посетят уроци по зумба, капоейра, латино и бални танци, хип-хоп, суинг танци, кизомба, йога, пилатес, freestyler & tabata, kangoo jumps, танци за бременни и за майки с малки бебета в слинг или ерго-раница, водени от едни от най-добрите преподаватели и танцьори в Пловдив.
Танцовият сезон започна и Dance Station Plovdiv продължава активната подготовка и на своите ученици – деца и младежи, които се състезават на големите фестивални сцени в страната и Европа. „Ако вашето дете има желание да стане част от вълшебството на танцовия свят, да придобие обща физическа култура, умения и качества за работа в група и екип, уважение и любов към танцовото изкуство и изкуството като цяло, то можете да се включите в кампанията за деца, организирана от Dance Station Plovdiv“, разказа Ани Дончева, една от създателките на Центъра. Високо-квалифициран преподавателски екип ще дава насоки и съвети на децата и техните родители през цялата седмица, ще ги ориентира в избора на танцов стил и група, за да може детето да избере своя любим и предпочитан вид танц. В рамките на „Седмицата на отворени врати“ от 21 до 28 февруари, първото занимание на дете, което не е посещавало залите на Dance Station, във всеки различен стил е напълно безплатно, а всеки закупил месечна абонаментна карта в рамките на седмицата получава 10% отстъпка от цента.
След като разгледате графика за възрастни и за деца http://dancestation.bg/ , можете да се свържете с Танцово училище Dance Station Plovdiv на телефон 0895767072, за да ви ориентират коя група би била подходяща за пробване.

Dance Station е танцов център, създаден от Ани Дончева и Ралица Мерджанова през септември 2014 г., с подкрепата на съмишленици, партньори и любители на танците. Танцовото училище е сбор от комплексни услуги, компетентни преподаватели и качествена танцова програма, които целят да развият по иновативен начин танцовото изкуство в България. Намира се на четвъртия етаж в Дома на културата „Борис Христов“ в Пловдив.
Екипът е от млади и доказали се професионалисти, придобили национална известност с участията си в десетки танцови спектакли, риалити формати и фестивали.
Танцовото училище разполага с над 25 високо квалифицирани и опитни професионални танцьори, хореографи и преподаватели по танци в най-различни танцови направления сред които: латино-американски и стандартни танци, класически и съвременен балет, джаз-балет, хип-хоп, брейк танци, MTV танци, Zumba Fitness, суинг танци и народни танци.
Танцовите образователни програми на училището са насочени към деца, младежи и възрастни, като всеки стил има специфична разработена програма. Програмите на танцовото училище целят да развиват естетическата танцова култура и умения на младите хора. Да осигурява възможност за богати и разнообразни танцови изяви и участия и да допринася за цялостното образователно, културно, социално и професионално развитие на децата и младите хора в България.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета