Внимание: Ремонтират светофарите на важно кръстовище по бул. „Никола Вапцаров“ - plovdiv.utre.bg

Внимание: Ремонтират светофарите на важно кръстовище по бул. „Никола Вапцаров“

16 февруари 2018, 07:56 | plovdivutre.bg
  • Снимка:
    Община Пловдив

Предвижда се светофарите да работят на полутурбина, при което автомобилният трафик ще се пуска в едната или другата посока

Ремонт на светофарната уредба и въвеждане на нова организация на движението ще се извърши на кръстовището между бул. „Никола Вапцаров“ и ул. „Стефан Стамболов“ в събота /17.02.2018 г./. Това съобщиха от ОП „Организация и контрол на транспорта“.
„Целта е да създадем условия за по-голяма безопасност на участниците в движението, тъй като мястото е особено невралгично“, коментира директорът на общинското предприятие инж. Борислав Кръстев.
Предвижда се светофарите да работят на полутурбина, при което автомобилният трафик ще се пуска в едната или другата посока.Такава организация беше направена през лятото на миналата година на бул. „Кукленско шосе“ при кръстовището с ул. „Скопие“, с което се улесни левият завой.
По време на ремонта утре светофарната уредба ще бъде изключена. От „Организация и контрол на транспорта“ предупреждават пешеходците и шофьорите да бъдат изключително внимателни при преминаване през кръстовището.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета