Времето днес - plovdiv.utre.bg

Времето днес

12 февруари 2018, 08:10 | plovdivutre.bg
  • Снимка:
    pixabay.com

Максималните температури ще бъдат 5-7 градуса.

Облачността ще е значителна, но ще е почти без валежи. Това съобщиха от НИМХ при БАН. Минималните температури ще бъдат между минус 4 и 1 градуса, максималните - между 3 и 8 градуса. Над Черноморието облачността ще значителна, но ще е без валежи. Максималните температури ще бъдат 5-7 градуса.
Над планините ще има значителна облачност и на места ще превали слаб сняг. прогноза за времето валежи от сняг.
Във вторник след временно разкъсване на облачността, тя отново бързо ще се увеличи. Минималните температури ще се понижат, а дневните ще се повишат. Вятърът в планините ще се ориентира от юг и ще се усили.
През деня, в по-голямата част от страната, ще се задържи без валежи, но привечер и през нощта срещу сряда от запад отново ще завали - дъжд и сняг.
В сряда вятърът от изток-югоизток ще се усили. Отново ще има валежи, предимно от дъжд, само на места в западната част на Предбалкана и по високите полета на Западна България, където вятърът ще се обърне от северозапад, е възможно за кратко да има и сняг.
С повишението на температурите и валежите от дъжд, макар и слаби, в местата със снежна покривка ще има условия за поледици.
През нощта срещу четвъртък от северозапад, с усилване на вятъра, ще нахлува студен въздух. В Западна България и Предбалкана дъждът ще премине в сняг.

Етикети
време


Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета