Коледен дух завладя Малката базилика - plovdiv.utre.bg

Коледен дух завладя Малката базилика

17 декември 2017, 11:50 | plovdivutre.bg
  • Снимка:
    Община Пловдив

Нека чудесата да не само по Коледа

Събитията тази, нетипично топла декемврийска, събота бяха много, а аз искам да споделя за един вълшебен Коледен концерт - празичния концерт на вокалната група на ОУ "В. и К. Тютюнджиян "
Деца, родители и учители изпълниха зала Пловдив на Новотел Пловдив, усмивки, споделеност и много емоции предизвика базара със ръчно изработени сувенири, картички, украяения, които се продаваха преди концерта . В 17,30 гостите заеха места в залата сияеща с хиляди пъстроцветни звезди, снежинки от цветлина се сипеха върху нас .
Блестящи както винаги, изискани и стилни водещите на вечерта г-жа Димитрина Владимирова и г-ва Елиз Гагосян приветстваха гостите и представиха малките таланти на Арменското училище  .
Познаваме ангелогласните певци от много време, наслаждаваме се на чудните им песни и удивителен артистизъм, но през всичкото това време лещо липсваше. Тази чудесна група си нямаше име и точно на този концерт, във времето, когато се случват чудесата, по време на този вълшебен концерт духовния пасти на ААСЦ отев Храч Мурадян  им даде име "Йеразанк "- Мечта
Отеца благослови ВФ "Йеразанк" , с пожелание да мечтаят и сбъдват мечтите си и да продължават да ни радват и да ни карат да се гордеем с тях.
Към благослова с вълнение и заслужена гордост се присъединиха почетния гост на училищното тържество г-н Ехиязар Узунян почетен консул на Армения ш Пловдив и  директора на ОУ "В.иК. Тютюнджиян " г-н Тютелян, който получи специален подарък красива песен , зпълнена от уюениците, тяханта учителка по пеене Елиз Гагосян и Лидия Ганева - едно от талантливите деца на ВФ "Йеразанк ".
Специални гости на Коледното тържество бяха Танцово студио Дуенде и тромпетистите на музикалното училище трио GMG.
Звездна вечер,  изпълнена с вълшебства ни подариха в навечерието на Коледа .
Нека чудесата да не само по Коледа.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета