С официална церемония откриха Световното първенство по борба за ветерани в Колодрума - plovdiv.utre.bg

С официална церемония откриха Световното първенство по борба за ветерани в Колодрума

11 октомври 2017, 06:52 | plovdivutre.bg
  • Снимка:
    Община Пловдив

Световното първенство по борба за ветерани започна с над 800 регистрирани участници от 50 страни

„Пловдив ще бъде Европейска столица на културата през 2019-та година, но Пловдив вече е спортната столица на България – градът ни е дал на света 58 олимпийски медалисти”. С тези думи заместник-кметът по спорт, младежки дейности и социална политика Георги Титюков поздрави от името на общината организаторите, участниците и гостите на Световното първенство по борба за ветерани, което започна в зала „Колодрума”.

Форумът бе открит със стилна церемония тази вечер, а  вицепрезидентът на Световната федерация по борба /UWW/  и президент на Европейската федерация по борба Цено Ценов определи организацията като блестяща.

Приветствия поднесоха още председателят на Организационния комитет Ангел Ангелов и областният управител Здравко Димитров, а сред гостите на събитието бяха общински съветници и районни кметове.

Световното първенство по борба за ветерани започна с над 800 регистрирани участници от 50 страни. Шампионатът се провежда в Многофункционалната спортна зала „Колодрума” и продължава до 15-ти октомври 2017 година. Елиминациите в различните категории са от 9 до 14 часа, а финалите – от 18.00 до 21.30 часа. Входът е свободен.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета