Топлофикация има готовност да пусне парното по желание на клиенти - plovdiv.utre.bg

Топлофикация има готовност да пусне парното по желание на клиенти

27 септември 2017, 13:02 | plovdivutre.bg
  • Снимка:
    plovdivutre.bg архив

Условията за цялостен старт на сезона са да има три последователни дни, в които средноденонощната температура да е по-ниска от +12°С градуса

EVN Топлофикация е в готовност да стартира топлоснабдяването в Пловдив по-рано при желание на отделни клиенти. Условията за цялостен старт на сезона са да има три последователни дни, в които средноденонощната температура да е по-ниска от +12°С градуса, както и прогноза за ниски температури в следващите 7-10 дни.
Въпреки, че тези условия към момента не са налични, но предвид променящите се външни температури, EVN Tоплофикация напомня, че клиентите имат възможност да поискат по-ранно включване на абонатната станция в тяхната сграда.

За целта е необходимо представяне на протокол от общо събрание на сграда етажна собственост, в който 2/3 от собствениците писмено са изразили съгласието си за това. Протоколът се предоставя в EVN Офис в Пловдив или при съответната фирма за дялово разпределение (ФДР).
Всички абонатни станции на дружеството имат монтирани датчици за външна температура, които автоматично преустановяват топлоподаването, когато температурата се повиши над нормативно приетите температури. Съответно при понижение на външната температура топлоподаването за всяка една абонатна станция се възстановява автоматично с цел осигуряване на максимален комфорт на клиентите. Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета