Фестивалът Любовта е лудост от 15-ти септември в Lucky Дом на киното - plovdiv.utre.bg

Фестивалът Любовта е лудост от 15-ти септември в Lucky Дом на киното

13 септември 2017, 11:30 | plovdivutre.bg
  • Снимка:
    Lucky Дом на киното

Фестивалът започва на 15 септември от 19:00 ч. с прожекция на филма „След теб"

За трети пореден път кинофестивалът „Любовта е лудост“ ще гостува в Пловдив. Домакин ще бъде Lucky Дом на киното, а програмата не изменя на добрата традиция и обещава качествено кино за всички предпочитания.
От 15 септември (този петък) до 24-и, киноманите в града ще имат удоволствието да видят 14 филма, в което число влизат едни от най-актуалните европейски и световни заглавия за тази и изминалата година. От последната роля на Мел Гибсън в екшъна „Кръвен баща“, с който фестивалът ще приключи, до номинирания за три Оскара „Джаки“ на Пабло Лараин с участието на Натали Портман.
Особен акцент е тазгодишният носител на Оскар за чуждоезичен филм „Търговският пътник” на иранския режисьор Асгар Фархади. Филмът разказва за младо семейство, чийто дом в Техеран е разрушен, както и за последвалите обстоятелства. Прожекцията ще бъде в събота, 23 септември от 21:00 ч.
Пловдивчани ще могат да видят и филма на Джон Мадън „Мис Слоун“, за който актрисата Джесика Частейн получи изключителни отзиви от критиката, които за пореден път я направиха сериозен претендент за Оскарите. Одри Тоту се завръща и тази година, този път във филма „Съдбовна нощ” – история за спасяването на един театър. Филмът, спечелил Голямата специална награда на журито в Кан за 2017 – френският „120 удара в минута“ на режисьора Робен Кампийон също ще бъде част от програмата.
За доброто настроение на зрителите ще се погрижат руската комедия „Кухня“, както и предложенията от Франция и Испания „Изгубени в Париж“, „В легло с Виктория“ и „Нашите любовници“. Фестивалът започва на 15 септември от 19:00 ч. с прожекция на филма „След теб“със Сергей Безруков в главната роля.
Цената на билетите ще бъде 6 лв.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета