„ЛА ЛА ЛЕНД“ и „МУМИЯТА“ тази вечер на „Филмови нощи във Филипополис“ - plovdiv.utre.bg

„ЛА ЛА ЛЕНД“ и „МУМИЯТА“ тази вечер на „Филмови нощи във Филипополис“

16 юли 2017, 13:59 | plovdivutre.bg
  • Снимка:
    Филмови нощи във Филипополис

„Филмови нощи във Филипополис“ имат удоволствието да върнат на голям екран един от най-успешните и обичани от публиката филми през последните години

„Филмови нощи във Филипополис“ имат удоволствието да върнат на голям екран един от най-успешните и обичани от публиката филми през последните години – мюзикъла „ЛА ЛА ЛЕНД“ на режисьора Деймиън Шазел. Малко по-късно зрителите ще имат възможност да гледат Том Круз в „МУМИЯТА“.
От 21:10 ч. в събота вечер „Филмови нощи във Филипополис“ ще се изпълнят със звуците на мюзикъла „ЛА ЛА ЛЕНД“, в който Райън Гослинг и Ема Стоун влизат в ролите на двама романтици, обречени да избират между кариерата и любовта. Миа (Стоун) е начинаеща актриса, а Себастиан (Гослинг) – посветен джаз пианист. Двамата се борят, за да свържат двата края в град, известен с погазването на надеждите и разбиването на наивни сърца. Действието се развива в съвременен Лос Анджелис, като мюзикълът, посветен на ежедневния живот ще разкрие радостта и болката от преследването на мечтите.
От 23:30 ч. тези от вас, които са пропуснали, ще могат да видят „МУМИЯТА  3D“ – нова трактовка на позната легенда, с която ще започне възраждането на обща вселена от култови чудовища. С участието на мега звездите Том Круз и Ръсел Кроу филмът вдъхва живот на една класическа приключенска история. Древна кралица (София Бутела), чиято съдба е несправедливо отнета, е затворена в гробница под безмилостната пустиня. В наши дни тя е събудена, което отприщва ужаси отвъд човешкото въображение... От необятните пясъци на Близкия изток до скритите лабиринти под съвременния Лондон, „МУМИЯТА” съчетава напрежение и екшън в оригинално превъплъщение, което дава началото на един нов свят на богове и чудовища.
Билети – на касата на кино „Орфей“ от 19:30 часа, както и онлайн на boxoffice.bg.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета