EVN България Топлофикация раздава награди-ваучери за топлинна енергия от 50 лв. - plovdiv.utre.bg

EVN България Топлофикация раздава награди-ваучери за топлинна енергия от 50 лв.

13 юли 2017, 09:00 | plovdivutre.bg
  • Снимка:
    plovdivutre.bg архив

Печелившите клиенти ще бъдат уведомени писмено

В края на юни 2017 г. EVN България Топлофикация организира томбола за своите лоялни клиенти, които през отоплителен сезон 2016/17 г. са ползвали услугата централно отопление и са заплащали редовно своите месечни фактури за топлинна енергия. Отчитайки коректното поведение на своите клиенти, дружеството раздаде като награди общо 200 индивидуални ваучера за топлинна енергия, всеки от които на стойност по 50 лв. Спечелената сума от наградата ще бъде приспадната от фактурите за топлинна енергия на печелившите след 1 октомври 2017.
Определянето на печелившите се извърши, като с компютър бяха изтеглени имената на клиентите и номерата на измервателните точки (ИТН), отговарящи на условията за участие. В програмата за лоялност не участват клиенти, ползващи само топлинна енергия, отдадена от сградна инсталация.
Томболата се проведе в присъствието на нотариус и на домоуправители от топлофицирани сгради етажна собственост, които взеха участие в тегленето на печелившите имена. Наградените клиенти ще бъдат уведомени писмено от EVN България Топлофикация. Списъкът с печелившите клиенти от томболата е публикуван на интернет страницата на дружеството:
https://www.evn.bg/Chastni_klienti/Toplinna_energija/Kampania_TP/EVN-TP-Tombola.aspx
Втората част на кампанията е под надслов "Направете сградата си по-уютна с наша помощ". Тя е насочена към клиенти, живеещи в многофамилни сгради етажна собственост. Необходимо е над 70% от домакинствата в сградата да ползват услугата централно топлоснабдяване. Всички клиенти, които живеят в сгради, отговарящи на посочените критерии, участват автоматично в класацията за награда и не е необходимо да подават заявление за участие. Класирането  става според най-висок процент клиенти в сграда, заплащащи редовно своите месечни фактури към EVN България Топлофикация в безлихвения период. За изминалия отоплителен сезон 2016/2017 EVN България Топлофикация ще осигури общо 10 награди за клиенти в най-лоялните сгради.
Вторатa част на кампанията за лоялност също не се прилага за клиенти, които ползват само топлинна енергия, отдадена от сградната инсталация. Печелившите клиенти ще бъдат уведомени писмено от EVN България Топлофикация.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета