Представят комедията: Шегите, които Бог си прави-Моноспектакъл на Димитър Бакалов - plovdiv.utre.bg
Alternative Media Group

Представят комедията: Шегите, които Бог си прави-Моноспектакъл на Димитър Бакалов

12 юни 2017, 11:13 | plovdivutre.bg
  • Снимка:
    Лятно кино “Орфей”

На сцената на Лятно кино "Орфей"  на 20 юни от 21.00 часа - Комедията "Шегите, които Бог си прави "- Моноспектакъл на Димитър Бакалов.
Ще научите защо мъжете обичат да натискат клаксоните, когато минават покрай жени на улицата, какво е първата среща за мъжа и за жената, защо е създаден Лунохода и каква е причината Колумб да открие Америка. Историите за недоразуменията с неговата прекрасна Райна продължават да бъдат толкова познати и може би затова така истерично смешни. Невъзможността да разберем другия пол минава на друго ниво, когато сексът започва да има цел. И когато тази цел е постигната и Господ ни е дарил със здраво дете, чувството му за хумор се проявява навсякъде.
Предизвикателствата на бащинството ще ви разсмиват и трогват, ще ви накарат да се замислите какво означава да бъдеш баща и каква Божия щедрост е това. Ще ви накарат да повярвате, че бащите са истински герои. Защото трябва да покоряват съвършено нови континенти: бременността, курсовете за бременни, колко естествено е естественото раждане, какво означават физическите изменения при мъжете по време на бремеността на жената, и ще бъде ли някога както преди?
Всички роли – Митко, Райна, Колумб, приятелите, обърканите бащи, бременните жени, и разбира се децата, отново са изиграни от Димитър Бакалов. Страхотна предпоставка за еднo извънредно забавнo, но и проникновенo и трогващo представление.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета