Малките абитуриенти от ДГ „Зора“ отпразнуваха завършването си с невиждано тържество - plovdiv.utre.bg

Малките абитуриенти от ДГ „Зора“ отпразнуваха завършването си с невиждано тържество

30 май 2017, 09:55 | plovdivutre.bg
  • Снимка:
    ДГ „Зора“

Бъдещите ученици споделиха вълнението си от това, че скоро ще пристъпят прага на училището

В неповторим празник се превърна завършването на учебната година и сбогуването с детската градина за малките абитуриенти от група „Слънчеви лъчи“ на ДГ „Зора“.  Вчера бъдещите ученици изнесоха уникално представление, с което в стихове разказаха за своите приключения от първия ден в детската градина до завършването си. 

„Сценарият е писан специално за нашите деца и разказва реални случки от техния живот в детската градина“, уточни едната от учителките – г-жа Стоилова, която лично е редила римите за възпитаниците си. Това е първи випуск за тандема Пепа Стоилова – Десислава Йорданова, които със сълзи на очи вчера изпратиха своите абитуриенти. „Емоциите ни бяха споделени не само от децата, но и от техните родители“, добави г-жа Йорданова. И всичко това се случи с безценната помощ на помощник-възпитателя Роза Иванова. 

За последните четири години децата от група „Слънчеви лъчи“ на ДГ „Зора“ неведнъж бяха под светлината на прожекторите, като водиха родителите си на сафари в Африка, готвиха и рецитираха стихове заедно с тях, разказваха им приказки по нов начин. Зад гърба си те оставят осем спектакъла, много тържества и открити уроци, невероятни спомени и истински приятелства. Бъдещите ученици споделиха вълнението си от това, че скоро ще пристъпят прага на училището, но не скриха и тъгата си от раздялата с приятелите, учителките и детската градина. Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета