9 дни продължават празниците в Пловдив за деня на детето - plovdiv.utre.bg

9 дни продължават празниците в Пловдив за деня на детето

27 май 2017, 18:10 | plovdivutre.bg
  • Снимка:
    Община Пловдив

Пловдивчани и гости на града ще имат възможност да посетят общо 21 събития

Както знаете, Общински институт „Старинен Пловдив“ традиционно организира богата и интересна програма посветена на 1 юни – Международния ден на детето. Тази година, за първи път проявите ще се провеждат в период от 9 дни – от днес до 4 юни, включително. Пловдивчани и гости на града ще имат възможност да посетят общо 21 събития, ориентирани към всички възрасти, и разбира се най-вече към децата.

Програмата включва изключително разнообразни жанрово прояви като замесване на обреден хляб, плетене на макраме, различни изложби, представлението „Легенди и митове за създаването на Пловдив“, Нарисувай и открий“ , рисуване с къна върху тяло, индийски танци, йога практика , детска работилница за изработване на карвинг свещи, изложба с детски фотографии, представяне на книга, „Нарисувай приказка“ , занаятчийски работилници и други.

На самия 1 юни в 11:00 часа е откриването на Детския панаир на занаятите, а последната проява в неделя – 4 юни е „Големия детски концерт“, който е част от пролетното издание на VIII МФ „Дни на музиката в Балабанова къща“, с участието на оркестъра и училищния хор на НУМТИ „Добрин Петков на Римския стадион.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета