Вдига стари трошки в "Северен" - plovdiv.utre.bg

Вдига стари трошки в "Северен"

24 април 2017, 13:36 | plovdivutre.bg
  • Снимка:
    район „Северен”

След облепяне на МПС-тата собствениците имат 90-дневен срок, в който следва да преведат автомобилите си в техническо изправно състояние

В изпълнение на разпоредбите на Наредбата на община Пловдив за реда и условията за намаляване на замърсяването с отпадъци от излезли от употреба МПС се проведе поредната акция за облепяне на автомобили на територията на район "Северен”.
Тази политика на районната администрация се провежда регулярно, като по този начин се постига естетизиране и почистване на района, както и в много случаи се освобождават неправомерно заети паркоместа.
Служителите на район “Северен” със съдействието на III РУ-Пловдив, ОП "Паркиране и репатриране", "Българска рециклираща компания" АД извършиха обход за установяване на излезли от употреба моторни превозни средства (ИУМПС).
В резултат са съставени 20 констативни протокола за премахване на излезли от употреба моторни превозни средства, паркирани по тротоарите, улиците, площадките, откритите обществени паркинги, зелените площи и други.
Облепените автомобили с предупредителен стикер са на следните адреси:
- ул. “Вишнева”
- бул. “България” № 2,4/ 52,54
- бул. “Дунав”
- паркинга срещу ул. “Борба” № 5
- ул. “Милеви скали”
- ул. “Сърнена гора”
- ул. “Поп Тачо”
- ул. “Стара планина”
- ул. “Хан Телериг”
- ул. “Найден Попстоянов”
След облепяне на МПС-тата собствениците имат 90-дневен срок, в който следва да преведат автомобилите си в техническо изправно състояние, да ги преместят на частен терен или да ги предадат за разкомплектоване на лицензирани за целта фирми. В следствие на неизпълнени такива предписания следва акция по репатриране на излезлите от употреба МПС-та.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета