Опашки за хоби феста в Международен панаир Пловдив - plovdiv.utre.bg

Опашки за хоби феста в Международен панаир Пловдив

01 април 2017, 14:10 | plovdivutre.bg
  • Снимка:
    Международен панаир Пловдив

Над 23 000 посетители видяха изложенията, включени в Дните на семейството, свободното време, хобито и модата

Хобифест събра  хиляди пловдивчани и гости на града на 1 април в Международен панаир Пловдив.  От рано сутринта пред касите за билети стояха опашки от хора, привлечени от новостите и атракциите, които се демонстрират в рамките на шест изложения.  Те се превърнаха в притегателен център за  любителите на лова, риболова, туризма, цветарството, градинарството, декорацията, модата и кинологията.
Дните на семейството, свободното време, хобито и модата  започнаха на 29 март. Събота се оказа пиковият ден, когато заради хубавото време и атрактивната програма няколко хиляди души се стекоха в Международен панаир Пловдив.
Децата се удивляваха на различните породи кучета от киноложките изложби и на красивите цветя от „Цветна пролет“. Те се забавляваха с интерактивни игри и куизшоу в празника „Лесовъд за един ден“ и научиха много факти за природата, растенията и животните.
Майките купуваха цветя, декоративни храсти и дръвчета, овошки и разсад за градината. Пазаруваха  модни облекла и трикотажни изделия от Европейския панаир на предприятия и кооперации от  социалната икономика.
Дамите  се възхищаваха се от уменията на световно известни коафьори, демонстриращи своето майсторство на Италианския фестивал на красотата и прическата. Щандовете с продукти за коса, лице и тяло, бяла и цветна козметика непрекъснато бяха  окупирани от посетители.
През това време мъжете разглеждаха  експозицията от ловни трофеи, пушките, въдиците и екипировката в изложбата „Природа, Лов, Риболов“. Най-запалените пробваха видеотренажора за  риболов,  гледаха демонстрации на уреди за привличане на дивеч, възхищаваха се на лодките и яхтите.
Изложенията бяха истинско предизвикателство и за любителите на фотографията. Повечето гости правеха снимки и видео клипове, не спираше надпреварата за селфита край впечатляващите експонати.
Над 23 000 посетители видяха изложенията, включени в  Дните на семейството, свободното време, хобито и модата: „Природа, Лов, Риболов“, „Цветна пролет“, Изложба на общините, Италиански фестивал на красотата и прическата, Европейски панаир на предприятия и кооперации от  социалната икономика, киноложки изложби.
Те продължават и на 2 април.     В 13 ч.  ще бъдат изтеглени печелившите талони от допитването с анкетни карти и ще станат ясни имената на посетителите, които получават подаръците, осигурени от Международен панаир Пловдив:  бинокъл, мач въдица и макара с преден аванс, ловна чанта, спасителна жилетка от известни марки.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета