Безплатни обучения за настоящи и бъдещи родители в Пловдив - plovdiv.utre.bg

Безплатни обучения за настоящи и бъдещи родители в Пловдив

28 март 2017, 08:18 | plovdivutre.bg
  • Снимка:
    pixabay.com

Добре дошли са всички бъдещи майки, татковци, баби и дядовци, които искат да са напълно подготвени за появата на новия член на тяхното семейство!

Фондация "За нашите деца" организира тази седмица в Пловдив две безплатни обучения за настоящи и бъдещи родители в партньорство с Университетска многопрофилна болница за активно лечение /УМБАЛ/ в Пловдив.
Основен лектор и в двете обучения ще бъде д-р Диана Аргирова - началник на Отделение по неонатология на УМБАЛ Пловдив, те ще се проведат в заседателната зала на болницата на първия етаж.
На 30 март от 14:30 ч. до 17 ч. настоящи и бъдещи родители могат да се включат в обучението на тема "Недоносени деца", чиято цел е да ги запознае с причините, които водят до раждане на недоносено бебе, със степените на недоносеност и свързаните с тях особености в развитието на бебето, както и със значението на кувьоза.
Родителите ще получат ценни съвети как да стимулират развитието на недоносеното бебе, ще имат възможност да обсъдят с д-р Аргирова и други важни за тях въпроси. Участие в този курс може да бъде заявено на тел. 0882 516 103 - Доброслава Стоилова.
Както вече съобщихме на 1 април - събота, от 10:30 часа ще се проведе поредното издание на курса "Първи грижи за новороденото", който е търсен и очакван от бъдещите и настоящи родители. Практическата лекция има за цел да подкрепи младите родители в бъдещите предизвикателства в отглеждането на новороденото. На нея майките и татковците ще се научат как да къпят и хранят правилно своето бебе, как да се грижат за неговата кожа, както и много други интересни и важни подробности.
Всички бъдещи родители ще получат книжка с полезна информация за майката и бебето от фондация "За Нашите Деца", за да бъдат уверени в първите стъпки в най-голямото събитие в техния живот - появата на дете. Участие в този курс може да бъде заявено на тел. 032/943 444 или 0885/764 366 - Светла Иванова, социален работник в Център за обществена подкрепа "За деца и родители"-Пловдив. Добре дошли са всички бъдещи майки, татковци, баби и дядовци, които искат да са напълно подготвени за появата на новия член на тяхното семейство!Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета