Ограничават движението заради изборите - plovdiv.utre.bg

Ограничават движението заради изборите

26 март 2017, 08:40 | plovdivutre.bg
  • Снимка:
    Община Пловдив

Забранено е паркирането на моторни превозни средства в непосредствена близост до секциите

Двете районни избирателни комисии работещи на територията на област Пловдив (16-та и 17-та РИК) са разположени в Международен панаир-Пловдив. За осигуряване безопасността на движението и охраната на изборните материали при предаването им след изборния ден, е създадена организация за временно ограничаване на движението на моторни превозни средства в районите на двете районни избирателни комисии, както следва:
За 16 РИК в района на международен панаир Пловдив: Ограничаване спирането и паркиране на МПС по бул. “България ”- юг в участъка от бул. “Цар Борис ІІІ Обединител” до мост “Адата” за времето от 19:00ч. на 26.03.2017 г. до приключване дейността на РИК № 16 по приемане на изборните материали.
За 17 РИК в района на международен панаир Пловдив: Временно ограничаване на движението, спирането и паркиране на МПС по бул. “Марица”- север в участъка от бул. “Цар Борис ІІІ Обединител” до мост “Адата” за времето от 19:00ч. на 26.03.2017 г. до приключване дейността на РИК № 17 по приемане на изборните материали.
Забранено е паркирането на моторни превозни средства в непосредствена близост до секциите, както и оставянето на вещи без надзор.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета