Обновяват подлезите на „Цариградско шосе“ - plovdiv.utre.bg

Обновяват подлезите на „Цариградско шосе“

22 март 2017, 14:38 | plovdivutre.bg
  • Снимка:
    район „Източен“

Обновяването на подлезите е част от строителната програма на район „Източен“ за 2017 г. и се очаква да приключи около средата на април

Усилено се ремонтират три от подлезите на бул. „Цариградско шосе“ – срещу бензиностанцията в близост до кръстовището с бул. „Шести септември“ и при кръстовищата с бул. „Освобождение“ и ул. „Ландос“.
„Основно ремонтираме подовите настилки и стълбищата. Осигуряваме отводняването, което през последните години беше проблемно. Изграждаме осветление, за да могат жителите на квартала да преминават спокойно през обновените съоръжения“, съобщи кметът на район „Източен“ Николай Чунчкуков.
Той коментира, че целта е да се осигури безопасността на пешеходците при пресичането на булевардите с интензивен автомобилен трафик. Това е важно, защото подлезите осигуряват пътната връзката на жителите от квартала  с автобусни спирки на градския транспорт, търговски и други обекти.
Николай Чунчуков посочи, че обновяването на подлезите е част от строителната програма на район „Източен“ за 2017 г. и се очаква да приключи около средата на април.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета