Откриват изложбата Усещане за жена - plovdiv.utre.bg

Откриват изложбата Усещане за жена

07 март 2017, 07:53 | plovdivutre.bg
  • Снимка:
    Община Пловдив

Обща изложба на членове на Дружество на пловдивските художници

Изложбата  "Усещане за жена" ще бъде открита днес от 18.00 часа в сградата на Общинския съвет на Пловдив. Това съобщиха организаторите на проявата.
Участие ще вземат над 30 творци и ще бъдат представени творби в различни техники – масло върху платно, акрил, графика, мозайка, колаж.
Наред с доайените като Калина Атанасова, Емилия Арабаджиева, Анастасия Кметова, Снежана Фурнаджиева, Венета Маринова  и др., ще се включат и много от младите пловдивски автори.
В  превърналия се в традиция проект „Усещане за жена” участват и мъже-творци, като това е техният подарък за празничния дамски месец.
Сред мъжете - творци са Мъгърдич Касапян, Николай Балдев, Геракси Гераксиев, Аспарух Сърбов и други.  Изложбата "Усещане за жена" - усещане, което движи живота със цялото очарование и философия на любовта. Над сивото ежедневие, над озлоблението, над низшите пристрастия – просто светлина..! Всички нюанси на това усещане са тема на изложбата посветена на жената. Дами канят, но и мъжкото присъствие на участниците в тази експозиция ще завърши пълнокръвния й образ.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета