Николай Денков ще участва в конференция „Образование и бизнес – ръка за ръка“ - plovdiv.utre.bg

Николай Денков ще участва в конференция „Образование и бизнес – ръка за ръка“

27 февруари 2017, 07:50 | plovdivutre.bg
  • Снимка:
    plovdivutre.bg архив

Дискусия на тема „Образование и бизнес – ръка за ръка“ ще се проведе днес в Дома на културата „Борис Христов". За срещата идва и служебният министър на образованието и науката проф. Николай Денков.
Срещата-дискусия се организира от Министерството на образованието и науката, „Клъстер Тракия икономическа зона“, Община Пловдив и „Индъстри Уоч“, които са партньори в създадения на 29 септември 2016 г. Образователно-индустриален борд в Пловдив.
Своите виждания по темата „Образование и бизнес – ръка за ръка“ ще представят и кметът на Пловдив Иван Тотев, заместник-кметът Стефан Стоянов, инж. Пламен Панчев - председател на „Клъстер Тракия икономическа зона“ и Георги Стоев - управляващ съдружник в „Индъстри Уоч“. За дискусията от столицата пристига и ректорът на Технически университет – София проф. дтн инж. Георги Михов. Именно с Технически университет – София и пловдивския му филиал през 2015 г. „Клъстер Тракия икономическа зона“ организира първата по рода си среща в Пловдив на мениджърите на компании от ТИЗ с университети, училища, държавната и местна власт, и студенти.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета