Откриват изложба “Направено с любов” в “Северен” - plovdiv.utre.bg

Откриват изложба “Направено с любов” в “Северен”

27 януари 2017, 10:15 | plovdivutre.bg
  • Снимка:
    plovdivutre.bg архив

Идеята е да се подпомогне социалното включване и творческата изява на участниците в проекта

В район “Северен” откриват изложба под надслов “Направено с любов” - съобщиха от администрацията. Инициативата е организирана от екипа, ръководещ социалния проект в района „Услуги за по-добър живот“, който се реализира по схема за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ „Независим живот“ на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“, съфинансирана от Европейския социален фонд на Европейския съюз.
Изложбата ще се открие на 30.01.2017 г. от 16.00 ч. в залата на районната администрация. В нея ще се представят различни ръкоделия, направени с любов от потребителите на проекта - прекрасни гоблени, интересни плетива на една и на две куки, красиви бродерии и други, ръчно изработени предмети.
Идеята е да се подпомогне социалното включване и творческата изява на участниците в проекта, като се предостави възможност да покажат своите умения и интереси, нещата, които са ги вдъхновявали и нещата, които ги вълнуват и днес.
От администрацията на района канят всички граждани, които желаят да се докоснат до автентичното и неподправено ръкоделие на потребителите на проекта, да заповядат.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета