Кметът Тотев с поздрав към пловдивчани - plovdiv.utre.bg

Кметът Тотев с поздрав към пловдивчани

24 декември 2016, 17:00 | plovdivutre.bg
  • Снимка:
    Община Пловдив

За Пловдив 2016-та година беше изключително успешна. Градът ни заслужено получи редица международни и национални отличия

Кметът на Пловдив инж. Иван Тотев с поздрав към пловдивчани в навечерието на най- светлия християнски празник.

Уважаеми госпожи и господа,

Скъпи съграждани,

Позволете ми от името на Община Пловдив и лично от свое име да Ви поднеса искрени благопожелания по случай Рождество Христово и Новата 2017-та година.

В очакване сме на най-обичаните и светли празници. Това са дни, в които ще бъдем заедно със семействата, приятелите и любимите си хора. С тях ще споделим радостта от успехите, изпълнени с надежда за новата година.

За Пловдив 2016-та година беше изключително успешна. Градът ни заслужено получи редица международни и национални отличия, построихме много нови обекти, приключихме важни проекти и започнахме други, ЗАЕДНО уверено вървим към изпълнението на стратегията за развитие на Пловдив като Европейска столица на културата 2019.

Промяната, която се случва в града ни, е благодарение на всеки един гражданин на Пловдив, а постигнатото е основание за по-високо самочувствие и повод да чертаем нови планове.

Уважаеми пловдивчани,

Нека посрещнем празниците, заредени с оптимизъм и добро настроение! Нека има повече доброта и човечност в отношенията помежду ни!

Нека надеждата, радостта и любовта съпътстват дните Ви!

Приемете сърдечните ми пожелания за мирна, здрава и щастлива 2017 година!

С уважение,

инж. Иван Тотев

кмет на ПловдивКоментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета