Вече обзавеждат новата детска градина „Чайка“ в Пловдив - plovdiv.utre.bg

Вече обзавеждат новата детска градина „Чайка“ в Пловдив

31 октомври 2016, 12:10 | plovdivutre.bg
  • Снимка:
    Община Пловдив

Очаква се през следващите десетина дни да пристигне обзавеждането на кухнята, което е в съответствие с всички съвременни изисквания

В ход е обзавеждането на новата детска градина „Чайка“, съобщи кметът на район „Източен“ Николай Чунчуков. В много от помещенията вече са монтирани легла, гардеробчета, масички и столчета за малчуганите.
Очаква се през следващите десетина дни да пристигне обзавеждането на кухнята, което е в съответствие с всички съвременни изисквания.
Работим усилено и моментът, в който малчуганите ще престъпят прага на новото детско заведение, е все по-близо, коментира районният кмет Николай Чунчуков.  Той допълни, че след като минат пробите за парното отопление и басейна, се очаква да бъде подписан Акт 16.
При последната инспекция на кмета на Пловдив инж. Иван Тотев и районния кмет Николай Чунчуков в ДГ „Чайка“ бе съобщено, че най-новата градина в града ще посрещне 200 деца в осем групи. Сградата е с уникална кръгла форма, като всяка от групите ще има отделна детска площадка. В ДГ „Чайка“ ще има басейн и модерен физкултурен басейн. Средствата за построяването й  са отпуснати от общинския бюджет.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета