Хеттрик за Локо на трансферния пазар - plovdiv.utre.bg
Alternative Media Group

Хеттрик за Локо на трансферния пазар

19 януари 2014, 11:40 | Plovdivutre.bg
  • Снимка:
    Plovdivutre.bg

    Диего ще бъде следващият чужденец, който Локо (Пд) ще продаде в друг клуб

След Аймен и Казнаферис Коко Динев продава трети футболист на черно-белите

Един от най-кон­вертируемите фут­болисти на Локо (Пд) - Диего Фераресо, ня­ма да продължи ка­риерата си в Бълга­рия, съобщава  „Мери­диан Мач". Вчера мениджърът на фут­болиста - Джери Перейра, беше в Плов­див, като разговаря с ръководството на клуба и отказа оферти на Левски и на ЦСКА.

Преди това южноамериканецът бе съблазня­ван от тим от Ка­захстан, но самият той отказа внушителната заплата от 20 000 долара на месец.

Мениджърът Дже­ри Перейра комен­тира пред вестника ситуацията около бразилеца:

„Таванът на Диего вече е по-висок и той няма да играе в Левски и в ЦСКА. Имаше оферта от Казахстан, но мис­ля, че футболистът е за по-високо ниво. Коко Динев засега не стопира трансфера, като догово­рът на играча изти­ча през декември месец. В близките дни може да се случи нещо интересно. Очаквайте продаж­ба на моя довере­ник в чужбина", разкри Джери Перейра.

Припомняме, че през настоящия трансферен прозорец локо (Пд) вече продаде двама свои чужденци – Аймен Белаид на Левски и Костас Казнаферис на гръцкия Платаниас.Коментари (4)

Потребител
В Т
С продажбата му, всичко свястно в отбора свършва.Да живеят старците,електрички,тъчове и останалите некадърници, заедно със смешния треньор.Чудят се защо средната посещаемост на стадиона е 1000 души.Е, за това.
19 януари, 16:06 ч.
Потребител
ДПС
А при Марешки по-добре ли беше? Там имаше ли какво да се продаде? Христо Златински да не би Коко пак да го изтъргува? Парите за Даксон (180 000 долара)в чий джоб отидоха - в този на Магарешки или в на Коко. Разликата е, че в повечето случаи Коко продава тези, които сам е открил и развил в Локо, а аптекаря - всичко наготово
19 януари, 18:08 ч.
Потребител
нико
Скоро ще стане петтрик,и закриваме сергиятаааа...
19 януари, 14:56 ч.
Потребител
just justice
Прасюгата Золум и братчеда му Узун , Куку диневото пукнато гърне , Каламбура и сие ! Всички вие на колене паднете и в пода главите прости ударете и отдайте почести и слава , на Този чиято слава нивга не преминава ! БОТЕВ Е ОТБОРА , ВИВА КАНАРИ Е ПЕСЕНТА , И ТАКА ЩЕ БЪДЕ ЧАК ДО КРАЯ , ЧАК ДО КРАЯ НА СВЕТА !!!!!
19 януари, 14:04 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета