Билка убива рака на гърдата за 16 часа (ВИДЕО) - plovdiv.utre.bg
Alternative Media Group

Билка убива рака на гърдата за 16 часа (ВИДЕО)

18 декември 2013, 14:25 | Plovdivutre.bg

Сладък пелин и желязо премахват 98% от клетките на рака

Билка може да се превърне в панацея в борбата с рака. Според изследвания, които са били публикувани в "Life Science", артемисининът добиван от билката "Sweet wormwood" или "Artemisia Annua", което в буквален превод от английски означава "сладък пелин", е бил използван и в китайската медицина и съща може да убие 98% от клетките на рака на гърдата за по-малко от 16 часа.Ако се използва само билката, тя предизвиква 28 процентно намаляване на клетките на рака на гърдата, но в комбинация с желязо, "Artemisia Annua" успешно "изтрива" рак почти изцяло. При здравите клетки на гърдите не са наблюдавани въздействия от тази билка при проведения експеримент.

Този екстракт в Китай е бил използван хиляди години, като лекарство срещу маларията, припомня БЛИЦ. Паразитът на маларията не може да живее в присъствието на вещество от растението, защото изобилства от желязо, а био-инженерите Хенри Лай и Нарендра Сингк от университета във Вашингтон са били учени, които първи открили това.

В рамките на изследванията било доказано, че раковите клетки изпитват апоптоза или собствено унищожение, а досега този екстракт е бил труден за снабдяване на нормални цени, но с нарастващия интерес към тази билка, и цената може да стане приемлива.

Френският производител на лекарства "Sanofi" съобщи, че очаква производството от 50 до 60 тона артемисинин всяка година, надявайки се, че ще отговори на търсенето на световния пазар.

 Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета