Гадост! Пуснаха порно компромат срещу епископ Борис - plovdiv.utre.bg
Alternative Media Group

Гадост! Пуснаха порно компромат срещу епископ Борис

14 декември 2013, 13:44 | Plovdivutre.bg
  • Снимка:
    podtepeto.com, архив

4 клипа с духовник и жени на средна възраст се появиха в интернет (+)

Секскомпромат бе пуснат снощи срещу един от кандидатите за варненски митрополит - игумена на Бачковския манастир епископ Борис. В интернет можеха да се видят 4 видеа с орална любов, чуват се и гласове. Лицето на духовника не се вижда, но тези на жените на средна възраст не са пожалени, предаде vevesti.com. Една от версиите е, че в клиповете са участвали 3 монахини и игуменката на Бачковския манастир. Видеата са в нарочен ФБ профил Дедо Боре, както и в youtube.

Около 23 часа видеата вече не можеха да се открият.

Бих се заклел, че това не е епископ Борис, залагам си расото, че това не са монахини, каза в ефира на Нова телевизия отец Амбарев. Той гледал и 4-те клипа и е убеден, че това е инсценировка. Това е гнусен, омерзителен компромат, това са ченгеджийски номера, категоричен е отецът. Според него клиповете са пуснати, за да се попречи на дядо Борис в избора за митрополит на Варна.

Дядо Борис бе сред двамата стигнали до крайния избор от Светия синод на митрополит на мястото на починалия Дядо Кирил. Другият бе епископ Игнатий. Синодът касира изборите в епархията като опорочени, заради съмнения за купени епархийски избиратели. Сега епископ Борис отново е кандидат. Новите избори са тази неделя. Борис е подкрепян от тези от Търговище и Шумен.

 Коментари (9)

Потребител
Запетая
Има го, ама не са по името, с което ги знаете. Дирете ги! Не им пиша имената, защото пак ще изчезнат! Очевидно са истина, щом целенасочено ги махат, където и да се появат! :) Най-дбре тоз тарикат се е еуредил тези яки каки да го обслужват. Сигурно има и още, ама се иска майсторлък да ги изкараш на бел свет :)
24 март, 10:44 ч.
Потребител
emil
които иска да види скандалните клипове да влезе в моя канал на youtube - emilslavchev .там в информацията за канала могат да се видят. попа здраво девойката стиска о боже прости му... той без да иска ...
16 декември, 22:21 ч.
Потребител
Никола Методиев СевастйянИЧ
Този недостоен, ЛУКАВ и похотлив "църковник" за нарушаване на двата от трите монашески обети (този за целомъдрие и 2. за нестяжание, непритежание, бедност) следва да бъде низвергнат от игуменството, да бъде отлъчен от Светата Църква, анатемосан и оставен да си плува с яхтата и да риболови цаци в ... ТРАКАТА! И да си го мери със почтените сиромаси-спасители по плажовете, щом е толкова МЕРАКЛИЯ. Не му е мястото в расото. Вън!
15 декември, 03:38 ч.
Потребител
Борис Попски
Дядо Борис е боклук,извратен и мръсен човек,типичен представител на попщината.Трябва да бъде отлъчен не от църквата,а от обществото-той е опасен,морално покварен и пропаднал
14 декември, 17:01 ч.
Потребител
Живко
Защо ги свалят отвсякъде като не са истина?
14 декември, 15:40 ч.
Потребител
веселяк
това не е разврат, това е изкуство :)
14 декември, 14:52 ч.
Потребител
Асен
само това заслужават, всичко да им извадят на показ и да ги прогонят от църквата! извратеняци!
14 декември, 14:50 ч.
Потребител
хаха
ис-ка-ме пор-но-то :-)))))
14 декември, 11:20 ч.
Потребител
emil
които иска да види скандалните клипове да влезе в моя канал на youtube - emilslavchev .там в информацията за канала могат да се видят. попа здраво девойката стиска о боже прости му... той без да иска ...
16 декември, 22:22 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета