Лунна диета - август 2013 - plovdiv.utre.bg
Alternative Media Group

Лунна диета - август 2013

01 август 2013, 12:52 | Plovdivutre.bg
  • Снимка:
    интернет, архив

Лунните фази през месеца

Август е месец посветен на почивката. Това разбира се изобщо не значи, че всички почиват през август, но пък ни дава повод да поразмишляваме над темата дали е по-лесно или по-трудно да спазваме диета, когато сме в почивка.

От една страна, когато сме месеци на ред на работа, без почивка, в един момент се зомбираме – ставаме рано, отиваме на работа, спазваме графици, норми и изцяло се потапяме в работната атмосфера. И един прекрасен ден, за онези, които го дочакат разбира се – схващат, че има и друг живот.

Активната или пасивна почивка. Следва другият оборот, в който дори за няколко дни, съвсем забравяме какво е да работиш в цеха или пред компютъра. Пълна почивка.

И въпросът е кога е по-лесно да не ядем и да спазваме лунната диета – на работното място, когато често и без това нямаме желание или време, за да го правим или когато сме на почивка и можем да си позволим всичко и да ядем, и да не ядем, пише az-jenata.bg.

Ако сме на някое хубаво място с много изкушения е много трудно да устоим на диетата и дори започва да ни се струва тъпо, че сме били толкова път... отишли сме чак на море, чак на планина или в някоя интересна чужда страна и да седнем да пием само вода.

Други смятат, че излежавайки се на плажа, така или иначе не са гладни, а по-скоро жадни и спокойно могат да изкарат и няколко дни на разтоварващ режим.

Така че може би това е и водещото, с което трябва да се съобразим при августовските диети.

А лунните фази през август 2013 са следните:

7 август 2013, 00:52 часа – новолуние

14 август 2013, 13:57 часа – първа четвърт

21 август 2013, 04:45 часа – пълнолуние

28 август 2013 – 12:36 часа – последна четвъртКоментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета