Започва нов "ВИП Брадър" - plovdiv.utre.bg
Alternative Media Group

Започва нов "ВИП Брадър"

13 юни 2013, 17:25 | Plovdivutre.bg
  • Снимка:
    novinite.bg

Търсят мераклии да живеят пред камери

Търсят се нови звезди за "ВИП брадър", който ще тръгне през септември по Нова тв, научи "Труд".

Екипът на продуцентите Нико Тупарев и Радо Тушев, които по традиция събират съквартиранти в Нови хан, вече издирва кандидати, съгласни да живеят 3 месеца пред камерите.

Както и миналата година, изданието за популярни личности плавно ще премине в "Биг брадър ол старс", където ще се включат съквартиранти, които вече са били част от шоуто. По предварителен план воайорското приключение трябва да завърши малко преди Коледа.

Победителите в пролетните формати на Нова тв - "Като 2 капки вода" - Рафи, и "Денсинг старс" - Ангел, обаче няма да живеят в къщата в Нови хан, научи още "Труд". В момента все още се мисли как точно ще изглеждат стаите там, но със сигурност ще бъдат луксозни, а звездите ще могат да разпускат във вътрешен басейн.

Предишното издание на ВИП шоуто бе спечелено от Орлин Павлов, а "Биг брадър ол старс" спечели македонецът Никола-Лестер. След като Нико Тупарев успя да докара Памела Андерсън за старта на миналогодишния сезон, сега също е замислил да привлече за съквартирант чужда звезда.
Водещ и на двете предавания, както обикновено, ще бъде Ники Кънчев.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета